SAYIN EMNİYET GENEL MÜDÜRÜMÜZ EROL AYYILDIZ''A GERÇEKLEŞTİRİLEN SİSİAD ZİYARETİ

SAYIN EMNİYET GENEL MÜDÜRÜMÜZ EROL AYYILDIZ''A GERÇEKLEŞTİRİLEN SİSİAD ZİYARETİ

06.12.2023 Çarşamba günü Sayın Emniyet Genel Müdürümüz Erol AYYILDIZ’a , SİSİAD olarak Dernek Başkanımız Cafer SAYILIR, Başkan Yardımcımız Bekir GÜREL, Genel Sekreterimiz Fatih ALTUNBAŞ ve Genel Koordinatörümüz Ahmet Turabi EĞER’in katılımlarıyla bir ziyaret gerçekleştirilmiş, 2024 yılı içerisinde Ankara’da düzenlenmesi planlanan gerek Ankara’ya gerekse Ülke ekonomisine katkı sağlayacak olan İç Güvenlik Fuarı (İGEF)konusunda bilgilendirme yapılarak destek talep edilmiş, kendilerince de konuya gayet olumlu bir yaklaşım sergilenerek, Emniyet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı ile ortak bir çalışma yürütülmesinin uygun olacağı ifade edilmiştir.
Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Erol AYYILDIZ’a gerek misafirperverliği gerekse vermiş oldukları destek dolayısıyla SİSİAD AİLESİ olarak teşekkür eder, saygılar sunarız.

IWA VE SİSİAD BULUŞMASI…

10.Ekim 2023 tarihinde Dernek Merkezimizde Almanya menşeili IWA FUARCILIK ile SİSİAD görüşmesi gerçekleştirilmiştir.
Yönetim Kurulumuz ile IWA arasında yapılan görüşmeye Nürnberg Messe GmbH fuar idaresi Yönetim Kurulu üyesi Bay Wolfgang Kranz (Vice President International and Member of the Management Board) ile IWA Türkiye temsilcisi Atilla ÖZAL bey katılmışlardır.

SİSİAD OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

21. Olağan Genel Kurulu Toplantımız
Derneğimizin, 28 Eylül 2023 Perşembe günü yapılan 21. Olağan Genel Kurulu üyelerimizin yeter sayı ile katılımı ile gerçekleştirilmiştir.
Yapılan Genel Kurulumuzda 21. Dönem içerisinde yürütülen başarılı çalışmalar ile önümüzdeki dönem içerisinde yürütülecek projeler, sektörel sorunlar dile getirilerek, SİSİAD AİLESİ olarak birlikte çalışmalarımıza ilk günkü azim ve kararlılıkla devem edileceği vurgulanmıştır.

SİSİAD AİLESİ olarak, Kurullarımızda görev alan tüm arkadaşlarımıza başarılı çalışmalar dileriz.

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ…

Emniyet Genel Müdür Yardımcımız Sayıın Adem ÇAKICI Ziyaretimiz

SİSİAD olarak Emniyet Genel Müdür Yardımcımız Sayıın Adem ÇAKICI ziyaret edilerek, genel sorun ve öneriler konusunda görüşme sağlanmıştır.Bizleri Misafir olarak konukseverliği ile ağırlayan Sayın Genel Müdürümüze teşekkür eder, saygılar sunarız.

ATO (Ankara Ticaret Odası)Başkanımız Sayın Gürsel BARAN Ziyaretimiz

SİSİAD olarak ATO (Ankara Ticaret Odası)Başkanımız Sayın Gürsel BARAN ile sektörel konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuş,çözüm noktasında her türlü desteği bizlere vereceğini ve en kısa zamanda Derneğimizi ziyarete geleceklerini ifade etmişlerdir.
Kendisine göstermiş olduğu nezaket ve misafirperverliği için SİSİAD ailesi olarak teşekkürlerimizi sunarız.

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ….

GES Duyurusu

Enerji temin ve üretimi Global dünya ve  Ülkemiz açısından çağımızın en büyük sorunları arasında ön sıralarda  yer almaktadır. Konunun çözümüne yönelik Sayın Cumhurbaşkanı’mızın da

Yeşil enerjiyi destekleyen açıklamaları sonrası  teşvik kapsamında 5209 sayılı kararname  yürürlüğe girmiştir.

 

Bu doğrultuda sektör üretici firmalarımız açısından da  Ülke genelinde artan elektrik fiyatları önemli bir sorun ve gider kaynağı teşkil etmekte, üreticilerimizi alternatif enerji arayışına yönlendirmektedir. Bu alternatifler arasında GES(Güneş Enerjisi Santrali) Ülkemiz Jeopolitik ve iklimsel konumu uyarınca ilk sırada yer almaktadır.

Bu çerçevede  sivil  kullanım amaçlı patlayıcı madde üretim/depolama tesisi sınırları içerisinde yer alan tesis binalarına(çatı,dış cephe yüzeyi) veya arazi üzerine tesisin kendi elektrik ihtiyacının karşılanması amacıyla lisanssız güneş enerjisi santrali kurulumu hususunda Derneğimize iletilen sektör üretici firmalarımızın yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle, tarafımızdan yapılan girişimler neticesinde ,GES kurulumuna  yönelik kriterlerin belirlenmesi ve mevzuata uygunluk açısından gerekli değerlendirmeleri yapmak amacı ile SİSİAD, , Sanayi Genel Müdürlüğü , Emniyet Genel Müdürlüğü ,konularında uzman personel ve üretici firmalarımızın da katılımlarıyla yapılan toplantılar neticesinde,

 

Sivil  kullanım amaçlı patlayıcı madde üretim/depolama tesisi sınırları içerisinde yer alan tesis binalarına (çatı,dış cephe yüzeyi) veya arazi üzerine tesisin kendi elektrik ihtiyacının karşılanması amacıyla lisanssız  (GES) güneş enerjisi santrali kurulumunun  ekte sunulan toplantı tutanağında belirlenen kriterler çerçevesinde UYGUN olduğu  kararı alınarak,imza altına alınmıştır.

           

 

            SEKTÖRÜMÜZE HAYIRLI OLSUN.

 

            BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ…….

20. Olağan Genel Kurulu Toplantımız

Derneğimizin, 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü yapılan 20. Olağan Genel Kurulu üyelerimizin yeter sayı ile katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Yapılan Genel Kurulumuzda 19. Dönem içerisinde yürütülen başarılı çalışmalar ile önümüzdeki dönem içerisinde yürütülecek projeler, sektörel sorunlar dile getirilerek, SİSİAD AİLESİ olarak birlikte çalışmalarımıza ilk günkü azim ve kararlılıkla devem edileceği vurgulanmıştır.

SİSİAD AİLESİ olarak, Kurullarımızda görev alan tüm arkadaşlarımıza başarılı çalışmalar  dileriz.

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ…….

ÖZEL GÜVENLİK DENETLEME BAŞKANLIĞI
DİJİTAL DÖNÜŞÜM PROJELERİ
(ÖGNET, PATBİS, ASİP)

Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’nın, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’nun  da katılımlarıyla düzenlemiş olduğu, ÖZEL GÜVENLİK DENETLEME BAŞKANLIĞI DİJİTAL DÖNÜŞÜM PROJELERİ (ÖGNET,PATBİS,ASİP) tanıtım toplantısına sektörümüzü temsilen SİSİAD olarak davet edilmemiz üzerine, katılım sağlanarak stand açılmıştır.

Sektörel  sorun, talep ve önerilerimiz Derneğimizce en üst düzeyde dile getirilmiştir.

SİSİAD  standını ziyaret ederek ürünler hakkında bilgi alan Sayın Bakanımız Süleyman SOYLU ‘ ya ve Bakan Yardımcımız Muhterem İnce ‘ye teşekkür ederiz.

SİSİAD AİLESİ OLARAK,
İLK GÜNKÜ AZİM VE KARARLILIKLA NİCE BAŞARI DOLU GÜNLERE….

Haber & Etkinlik

GPS TAKİP SİSTEMİ

Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’nın 17.03.2021 tarih ve 373-1433-37556
sayılı yazısı ile Patlayıcı Madde Nakli yapan tüm araçların GPS Araç Takip Sistemi ile
takip edileceği bildirilmiştir.
SİSİAD olarak anılan Daire Başkanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde sisteme
dahil olan Yivsiz Tüfek Fişeği ve aksamları ile 20 kg.a kadar Barut ve Kurusıkı Ses
Mermisi aksamları taşıyan araçlar bu talimattan muaf tutulmuştur.
SİSİAD AİLESİ OLARAK,
İLK GÜNKÜ AZİM VE KARARLILIKLA NİCE BAŞARI DOLU GÜNLERE….

GPS TAKİP SİSTEMİ

Sisiad Öncülüğünde Ses ve Gaz Fişeği Atabilen Silahlar Hakkında Yönetmeliğin İptali için Dava Açılmıştır...

Sisiad organize ve koordinesinde, 17 Aralık 2019 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren ‘Ses ve Gaz Fişeği atabilen Silahlar Hakkında Yönetmelik’in  Sektör üzerindeki etkisi konusunda çalıştay düzenlenmiş ve hukuki zeminde gerekli girişimlerin başlatılması kararı alınmıştı.